Het beste Beveiligingsbedrijf in de regio Limburg & Noord-Brabant

Inbraakbeveiliging - Sneller detecteren is sneller actie ondernemen! Al vanaf € 525,-

Inbraakbeveiliging nodig voor uw woning of bedrijfspand?

Door inbraak kan de financiële schade in uw woning of bedrijfspand hoog oplopen. De bedrijfscontinuïteit kan in gevaar komen en u kunt er zelfs een psychische trauma aan overhouden. Dat is toch niet wat u wilt? U wilt u überhaupt geen zorgen maken over eventuele inbraak en diefstal en de deur van uw huis of bedrijfspand zorgeloos achter u dichttrekken. Ongewenst bezoek is dan ook het laatste waar u op zit te wachten. Professionele inbraakbeveiliging zoals camerabewaking in en rondom huis, is belangrijk. Het waarschuwt u bij een daadwerkelijke inbraak en tevens werkt het preventief.

Het belang van goede inbraakbeveiliging

Er zijn behoorlijk veel mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging.  Wat dacht u van:

Wilt u precies weten wat voor uw woning de beste oplossing is? Win gerust advies in bij onze specialist Kevin van Jaspers Networks & Security. We werken met korte lijnen en leveren een persoonlijke service, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar de kosten? Bij ons kunt u complete inbraakbeveiliging krijgen vanaf € 525-, inclusief btw & montage. 

Beveiligingsplan op maat

Every house and building is different. We advise you to opt for a tailor-made security plan. In a tailor-made security plan, electronic security and architectural security are discussed.

Neem een kijkje in de Vrki (VerbeterdeRisicoKlassenIndeling) van het CCV

VRKI 2.0 Deel A
VRKI 2.0 Deel B

 VRKI 2.0 Samenvatting

Soorten en technieken inbraakbeveiliging

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiliging. De meest voorkomende inbraakbeveiligingen zijn buiten beveiliging: hang- en sluitwerk, camerabewaking en alarminstallaties. Bij Jaspers Networks & Security bent u aan het juiste adres voor:

Jaspers Networks & Security gebruikt de VRKI

De aantrekkelijkheid van de waarde van de inboedel die aanwezig is bepaalt de risicoklasse van uw bedrijf. Zo zal een snoepwinkel in een lagere risicoklasse zitten dan bijvoorbeeld een juwelier. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die Jaspers Networks & Security middels VRKI voorstelt aan uw bedrijf.

 

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid