Nummer 1 beveiligingsbedrijf

Jaspers Networks & security

Jaspers Networks & Security is opgericht in 2012, gevestigd in Venlo en actief in de regio Limburg & Noord-Brabant. Wij adviseren, installeren en beheren veiligheidsmaatregelen (denk aan inbraakbeveiliging) voor zowel particulieren als bedrijven. Als beveiligingsspecialist bieden wij niet alleen de beste netwerk, beveiligingsproducten en diensten, maar denken wij ook actief met u mee over de meest effectieve oplossing voor uw situatie. 

Jaspers Networks & Security ontzorgt, vanaf het advies tot aan het uiteindelijke beheer van de installatie.

Kevin de eigenaar van het beveiligingsbedrijf
JS Network & Security

Beveiligingsbedrijf Venlo, actief in Limburg & Noord Brabant

Jaspers Networks is een jong en ambitieus bedrijf wat een breed pakket aan elektronische beveiliging (en haar randvoorwaarden) aanlegt en onderhoudt voor de zakelijke en de particuliere markt met één belangrijk doel: uw dagelijkse (werk-)omgeving veilig maken.

Waarom Jaspers Networks & Security?

  • Kevin Jaspers is persoonlijk in contact. Dat betekent dat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. U heeft één vaste contactpersoon (Kevin Jaspers, zie foto’s links) die verantwoordelijk is voor alles wat met uw installatie of onderhoud te maken heeft.
  • Wij werken met korte, heldere lijnen. Dat geeft de snelheid en duidelijkheid waar we zelf ook van houden. Dat betekent dat u geen maanden hoeft te wachten op de installatie.
  • Jaspers Networks is volledig gecertificeerd, wat belangrijk is voor uw verzekering. Wij blijven via scholing up-tot-date om u mee te laten profiteren van de technische ontwikkelingen.

Wij weten overal een oplossing voor

Wij zijn er trots op dat we eigenlijk overal een oplossing voor weten te vinden en deze snel en op een hoog perfectieniveau weten te realiseren.

Onze werkwijze

Echt maatwerk wordt door persoonlijk contact geleverd. Wij komen kosteloos op bij u op locatie om met u te bespreken wat uw wensen zijn en om de locatie op te nemen. Daarna maken wij een offerte die we persoonlijk komen overleggen en met u doorlopen. Zo kunt u meteen uw vragen stellen. Ook bespreken we de termijn waarbinnen u uw installatie gerealiseerd wil hebben. Na een aanbetaling van 50% op de totaalfactuur bestellen wij alle materialen. Over het algemeen hebben wij binnen twee werkdagen alle apparatuur in huis en kunnen wij snel daarna tot installatie overgaan. Dit binnen 2 week.

Kevin Jaspers, specialist in beveiliging
inbraakbeveiliging

De persoon achter Jaspers Networks & Security

Kevin Jaspers Networks & Security legt zelf alles bij u aan en gaat niet eerder weg dan dat alles helemaal in orde is en u precies weet hoe u uw apparatuur kunt bedienen.

Ons werkgebied

Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf regio Limburg & Noord-Brabant bent u bij ons aan het juiste adres.We zijn gevestigd in Venlo en werken in straal van ongeveer vijftig kilometer rondom Limburg. Wij installeren en onderhouden door heel Noord Limburg tot aan Echt, Roermond en Weert.

Storingsservice

En mócht er zich toch een keer een storing voordoen, dan zijn wij er binnen 24 uur voor u.

Certificeringen

Register TBV Gecertificeerd Net2 pro installateur Gecertificeerd Net2 installateur