Slide 1

Bouwkundige beveiliging
De oplossing om inbrekers buiten de deur te houden!

Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat de indringer meerdere barrières moet overwinnen om zijn of haar beoogde buit binnen te halen. Die tijd die nodig is, verkleint de kans op succes. Dat betekent dat de aanhouding op heterdaad groter wordt en dus het risico op een geslaagde inbraak, kleiner. En dat is nu precies wat u wilt toch?

 

Het belang van bouwkundige maatregelen bij bedrijfspanden

Bouwkundige maatregelen zijn bedoeld om inbraak te voorkomen of te vertragen. Maar waar moet ik dan aan denken precies? Bij bouwkundige beveiliging gaat het om hekwerk, veiligheidsglas, rolluiken, zware sloten en kluizen tegen indringers en ook om oplossingen die brandgevaar beperken. Het is vaak een dure investering. U wilt uiteraard alleen voor de beveiliging betalen die echt nodig is en niet voor verrassingen komen te staan. Een professioneel beveiligingsbedrijf is daarom belangrijk!

 

bouwkundige beveiliging

Hoe kunnen wij u helpen bij bouwkundige beveiliging?

  • We inventariseren samen de mogelijke risico’s en zoeken naar diverse oplossingen om die zo efficiënt mogelijk te beveiligen.
  • Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat elke noodzakelijke maatregel gerealiseerd wordt en dat deze optimaal aansluit op andere beveiligingsmaatregelen.
  • Onze beveiligingsspecialisten zijn uitstekend op de hoogte van de wettelijke eisen voor brandveiligheid en de eisen die verzekeraars stellen op het gebied van inbraakbeveiliging.
  • Wij werken met gecertificeerde beveiligingsproducten en kunnen uw woning of bedrijfspand beveiligen conform VEB 3. Dit is door de overheid en veel verzekeraars een geaccepteerd kwaliteitssysteem
  • Behalve bouwkundige beveiliging, leveren wij ook elektronische systemen voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole systeem, cameratoezicht en branddetectie. De bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen laten wij perfect op elkaar aansluiten voor maximaal effect tegen een zo goed mogelijke prijs.
  • Dankzij de hulpdiensten en surveillancedienst zijn wij vaak op tijd en zodat de indringer geen mogelijkheid heeft om binnen te komen en er met uw spullen vandoor gaat.

Een belangrijke aanvulling op bouwkundige maatregelen zijn elektronische beveiliging. Met elektronische beveiliging signaleert u indringers en kunt u direct hulpdiensten inschakelen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bouwkundige beveiliging regio Venlo

Bent u woonachtig in de regio Venlo, heeft u een bedrijfspand en bent op zoek naar opties voor inbraakbeveiliging? Dan bent u bij Jaspers Networks & Security aan het juiste adres. Wij ontzorgen u in het complete proces van advies en installatie, tot onderhoud en certificering. Bouwkundige beveiliging tegen een zo scherp mogelijke prijs. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

R

Korte lijntjes

R

Vast aanspreekpunt

R

Beste oplossing op maat

R

Van A tot Z begeleidt

R

Meer dan 5 jaar ervaring 

De beste service

Gratis adviesgesprek

24/7 bereikbaar

R

Gecertificeerd bedrijf