Inbraaksignalering

Inbraaksignalering particulier & zakelijk

Inbrekers slaan nog steeds dagelijks hun slag en vaak zijn ondernemers daar de dupe van. Bij bedrijven is ongewenst bezoek buiten houden bijna onmogelijk. Vaak lukt het inbrekers naar binnen te komen. Belangrijk is dan dat u uw goederen goed beschermd. En dan komt diefstalpreventie en inbraaksignalering om de hoek kijken! Een inbraaksignaleringssysteem, ook wel alarmsysteem of alarminstallatie genoemd, is een elektronisch systeem dat alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. De huidige inbraaksignaleringssystemen hebben meestal meerdere mogelijkheden, zoals toegangscontrole en het detecteren van brand en inbraak.

Voorkom inbraak, diefstal en vandalisme

Inbraak, diefstal, vandalisme… Ze kunnen uw bedrijfsproces beinvloeden en verstoren.  Ongeveer 90% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers die makkelijk binnen komen en en hun slag slaan. Er moet dus ingespeeld worden op de dingen waar inbrekers een hekel aan hebben: tijdrovende klussen, geluidsalarmen angst voor ontdekking.

Maak gebruik van inbraaksignalering

Met een inbraakbeveiligingssysteem, geïnstalleerd door Jaspers Networks & Security, kiest u voor 100% zekerheid.
Elke poging tot inbraak word direct aan de meldkamer doorgegeven. Die neemt contact met u op. Al onze producten/componenten zijn gecertificeerd en wij installeren het volledige systeem volgens voorschriften en wettelijke eisen.
Wij zorgen voor een goed werkend en in goede conditie verkerend inbraakbeveiligingssysteem. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid een onderhoudsovereenkomst met ons af te sluiten, om uw inbraakbeveiligingssysteem in optimale conditie te houden.

Bescherm uw eigendommen preventief tegen inbrekers

Met een inbraaksysteem met inbraaksignalering kunnen we u preventief helpen en uw eigendommen beschermen tegen inbrekers. U wilt het risico tot inbraak zoveel mogelijk beperken toch? 

Internationale inbraaksignalering

De nieuwste inbraaksystemen en alarmsystemen en tevens ook toegangscontrolesystemen kunnen door de huidige internettechnologie, internationaal, gekoppeld worden. U kunt met uw smartphone op elk gewenst moment en vanaf elke plek in de wereld uw bedrijfspand in de gaten houden. Hoe dan vraag u zichzelf af? Denk aan beheer en camerazicht op afstand of het aansturen en beheren van automatische deurvergrendeling. Met professionele inbraakbeveiliging worden uw waardevolle eigendommen beschermd en op die manier kan uw personeel zo optimaal mogelijk functioneren. Wilt u meer weten? Neem contact op met Jaspers Networks & Security en wij gaan graag met u het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken!

Beveiligingsplan op maat

U wilt uiteraard weten welke  elektronische beveiliging en bouwkundige beveiliging nodig zijn voor uw huis of bedrijf. Ieder pand is anders en zo heeft ieder bedrijfspand een beveiligingsplan op maat nodig. Het beveiligingsplan vormt de enig juiste basis voor uw totale beveiligingsoplossing. Zo’n plan komt tot stand door een aantal gespreken die Kevin  met u voert. Het uitgangspunt hierin zijn de eventuele eisen van uw verzekeraar en uw wensen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Het beveiligingsplan omvat een risico-analyse en bepaling van de risicoklasse, met de bijbehorende samenhang van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. De doelmatigheid van een elektronische inbraaksignaleringsinstallatie is sterk afhankelijk van deze samenhang.

Jaspers Networks & Security gebruikt de VRKI

De aantrekkelijkheid van de waarde van de inboedel die aanwezig is, bepaalt de risicoklasse van uw bedrijf. Zo zal een snoepwinkel in een lagere risicoklasse zitten dan bijvoorbeeld een juwelier. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die Jaspers Networks & Security middels VRKI voorstelt aan uw bedrijf.

Wat we voor u kunnen betekenen

Beveiliging een hoop ingewikkeld gedoe? Veel technische termen en vakjargon? Nee dat is niet wat u wilt. Wij willen u daar niet mee lastig vallen. Wij gaan voor een oplossing die bij u past, zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft. Laat dat maar aan ons over.

Met persoonlijk bedoelen we ook echt persoonlijk. Met een aanspreekpunt en een expert die met het team meedenkt en klaar staat wanneer u vragen heeft. Voor ons gaat het om de relatie waarbij uw tevredenheid voorop staat. Zet u vast de koffie klaar?

Wij gaan voor maatwerk waarbij uw wensen voorop staan en het resultaat belangrijk is. Het gaat tenslotte om het beveiligen van uw waardevolle spullen en huis. Die taak nemen wij serieus.

Interesse gewekt? Wilt u eens babbelen om te kijken of er een match is?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Inbraaksignalering voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor alle particulieren en kleine ondernemers in de regio Venlo. Wij adviseren, leveren en installeren inbraakbeveiliging systemen zoals camerasystemen en alarmsystemen voor zowel binnen als buiten. Wilt u meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Win informatie en advies in tijdens een eerste gratis kennismakingssessie.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 5 jaar ervaring