Op zoek naar een toegangscontrolesysteem?
Wij gaan graag met u in gesprek en zoeken samen naar de beste oplossing.

Kies voor een toegangscontrolesysteem

Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor toegangscontrole. U wilt weten wie er voor uw deur staat en u laat niet zomaar iedereen binnen als u niet direct kunt zien wie er voor je deur staat. Een toegangscontrolesysteem is een perfecte oplossing. Met een slim gekozen toegangscontrole systeem kunt u eenvoudig direct en op afstand regelen wie er wanneer toegang krijgt.

Toegangscontrolesysteem en beheer

Hoe fijn is het om van te voren te bepalen wie, waar en op welk tijdstip het huis of pand mag binnentreden? Zo mogen de office medewerkers alleen het kantoor binnen tussen 9:00 en 18:00 en kunt u magazijnmedewerkers toegang verbieden tot het kantoor maar enkel het magazijn en de kantine. En zo kunt u voor iedere groep medewerkers een toegangsgroep instellen met specifieke toegangsrechten. Dat is pas slim maatwerk leveren toch?

Deur openen met een smartphone?

Door de opkomst van de mobiele smartphone zijn er geweldige beheermogelijkheden die het zelfs mogelijk om op afstand een deur te openen via uw mobiele telefoon. Niet iedereen hoeft op afstand deuren te kunnen openen dus een gewone smartphone gebruiker kan het slot alleen open maken als hij in de buurt van de deur is. De huidige trend is dan ook: een deur openen met een smartphone. Voorheen waren dat biometrische systemen met vingerscan of gezichtsherkenning nu is de trend: toegangscontrole.
Toegangscontrolesysteem aanleggen

De voordelen van een toegangscontrolesysteem

De belangrijkste voordelen van een toegangscontrolesysteem:

1. Toegangsbeheer: U kunt precies bepalen wie wanneer naar binnen mag

2. Geen kosten bij verlies van sleutels: Verlies van sleutels betekent niet meer dat u alle sloten moet vervangen, u verwijderd de toegangscontrole pasjes en tags eenvoudig in de toegangscontrole software

3. Gebruiksgemak voor u zelf, het bezoek en uw klanten en uw medewerkers

4. Minder kans op interne fraude door personeel en bezoekers

De voordelen van een toegangscontrolesysteem ​

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom Jaspers Networks & Security

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid bij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Elektronische beveiliging krijgt steeds meer een centrale rol binnen het beveiligingsplan. Deze beveiligingstechnieken kunnen ondersteunend worden ingezet, maar ook fysieke beveiliging(deels) vervangen. Dit kan kosten besparen voor u als klant. Kortom, er is een scala aan mogelijkheden die het verschil maken en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Wij gaan graag met u in gesprek en maken een voorstel op maat zodat u uw bedrijfspand zo goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring