Nieuwe aanleg of verbeteren van uw huidige Wi-Fi netwerk?

Wi-Fi netwerk verbeteren in uw huis of bedrijf

Heeft u al een netwerk, maar hapert uw Wi-Fi signaal vaak? Jaspers Networks & Security kan voor u een geheel nieuw thuisnetwerk aanleggen, maar we kunnen ook het bestaande Wi-Fi netwerk verbeteren en/of uitbreiden. Instabiel internet is voor de thuisgebruiker al erg vervelend, voor zzp’ers en bedrijven is het nog veel belangrijker om overal een sterk en stabiel signaal te hebben. We kunnen vrijblijvend een probleemdiagnose van uw huidige netwerk doen en geven u advies over hoe het Wi-Fi netwerk te verbeteren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Repeaters werken slechts half

Jaspers Networks & Security staat garant voor een stabiel en sterk Wi-Fi signaal door de gehele woning. Dus ook helemaal op zolder, waar uw zoon of dochter een film in 4K-kwaliteit wil kijken via Netflix. Of in de overkapping diep in de tuin, waar u naar sport kijkt zonder onderbrekingen. Vaak reikt de standaard router van de provider niet ver genoeg hiervoor. Het advies is dan vaak om Wi-Fi repeaters of versterkers te gebruiken. Dit kan helpen, maar hierdoor wordt de bandbreedte gehalveerd. U heeft dus internet in de tuin, maar kan niet live kijken. En uw zoon of dochter moet de film op mindere kwaliteit kijken.
Wi-Fi netwerk verbeteren

Camerabewaking huis, onze beveiligingsopties

Door access points te plaatsen op strategische plekken kunnen wij overal in het huis én in de tuin een snel, veilig en stabiel Wi-Fi netwerk garanderen. Uw huidige netwerk wordt daarmee aanzienlijk verbeterd, zonder bandbreedte te verliezen. Ook kan er op deze manier geen conflict plaatsvinden met bijvoorbeeld ip-adressen. Gaat u ook voor een supersnel en sterk Wi-Fi netwerk in uw gehele woning of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.
Netwerk aanleggen
Wi-Fi netwerk aanleggen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Reikt uw huidige Wi-Fi netwerk niet tot alle punten in het huis of in uw bedrijf? Of wilt u uw netwerk op een stabiele en betrouwbare manier uitbreiden? Maak dan een afspraak! We doen een vrijblijvende diagnose van uw Wi-Fi netwerk. Op basis hiervan stellen we een plan op over hoe we uw netwerk kunnen verbeteren of uitbreiden, zodat u altijd en overal met al uw apparaten probleemloos toegang heeft tot een stabiel netwerk. Graag tot ziens!

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring