Een perfect en stabiel netwerk voor zowel thuis als op de zaak.
De mogelijkheden bespreken?

Snel en betrouwbaar thuisnetwerk aanleggen

Niets is vervelender dan haperend internet thuis of in uw bedrijf. Het moment dat de Wi-Fi wegvalt bewijst des te meer hoe afhankelijk we zijn van een stabiel thuisnetwerk. In uw woning zijn er heel wat apparaten die toegang tot het thuisnetwerk nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Denk aan de laptop of pc en uw smartphone, maar ook aan de cv, de verlichting, de thermostaat en allerlei andere slimme apparaten die uw leven thuis of op werk gemakkelijker maken. U bent bij Jaspers Networks & Security aan het juist adres voor thuisnetwerk aanleggen!

Comfort en veiligheid zijn belangrijk

Een snel en betrouwbaar thuisnetwerk in uw woning of bedrijf is dus belangrijk voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. Jaspers Networks & Security kan een nieuw thuisnetwerk aanleggen of een bestaand netwerk uitbreiden, upgraden en/of beter beveiligen. Digitale beveiliging is immers zeer belangrijk voor ZZP’ers en bedrijven. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak waarin we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Veilig gevoel dankzij sterk thuisnetwerk

Heeft u via ons of via een ander bedrijf inbraakpreventie laten aanbrengen die gebruik maakt van het netwerk? Dan is het extra belangrijk dat het (thuis)netwerk optimaal werkt en dat het internet of de Wi-Fi nooit uit kan vallen. Denk hierbij aan beveiligingscamera’s, een alarminstallatie of andere vormen van inbraakbeveiliging die worden gekoppeld aan het internet. U moet er immers altijd van uit kunnen gaan dat uw apparatuur altijd naar behoren werkt, mocht er iets gebeuren in uw woning of op de zaak. Jaspers Networks & Security zorgt voor een betrouwbaar en stabiel thuisnetwerk en verbindt al uw apparaten en toepassingen probleemloos met elkaar.

Thuisnetwerk aanleggen? Wat kunt u verwachten van ons

Laat u uw thuisnetwerk in uw woning of in uw bedrijf door Jaspers Networks & Security aanleggen, uitbreiden of verbeteren, dan mag u ervan uitgaan dat wij:
Wilt u aanpassingen laten doorvoeren? Dat kan altijd. Daarnaast zorgen we ervoor dat al uw apparaten zonder haperingen wisselen van verschillende Wi-Fi-punten in uw woning of bedrijf. En maakt u gebruik van een camerasysteem ter beveiliging van uw woning of bedrijf? Dan zorgen wij voor een maximale beveiliging door het systeem af te schermen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Jaspers Networks & Security

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Jaspers Networks & Security verzorgt het aanleggen, uitbreiden, monteren en testen van een thuisnetwerk. Ook kunnen we u vrijblijvend adviseren over de huidige situatie. U bepaalt zelf de vervolgstappen. Graag tot ziens!

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring