Bouwplaatsbeveiling met innovatieve camera’s al vanaf  €185,- per week!

Detectie, Camerabewaking en Toegangscontrole

Maak nu gratis een afspraak voor een adviesgesprek!

Waar u ook bent, uw eigendommen zijn veilig met de terreinbeveiliging van Jaspers Networks & Security

Bouwplaatsbeveiliging met mobiele cameramasten

— Jasper Networks & Security, betrouwbare terreinbeveiliging —

Bouwplaatsen liggen vaak op afgelegen plekken en zijn daarom bij uitstek inbraakgevoelig. Er zijn op bouwplaatsen vaak waardevollen spullen te vinden, van gereedschappen tot machines en bouwmateriaal. Spullen die je als ondernemer liever niet kwijt bent. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor (tijdelijke) bouwplaats beveiliging. Het huren van een tijdelijke cameramast van Jaspers Networks & Security is de ideale oplossing voor betaalbare terreinbeveiliging. 

Innovatieve camera beveiliging

Onze cameramasten zijn voorzien van 1 PTZ (Pan/Tilt/Zoom) camera en 2 optische en thermische (warmtegevoelige) camera’s. De camera’s zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele mast en kunnen op elke locatie op het bouwterrein geplaatst worden, zolang als u ze nodig heeft. Zo bent u gedurende de werkzaamheden altijd voorzien van 24/7 bouwbeveiliging. Uiteraard zijn alle camera’s zijn verbonden met onze meldkamer. 

Alarmcentrale

Mocht er iets verdachts gebeuren, dan wordt elke melding (zoals een storing of inbraakmelding) direct doorgeschakeld naar de alarmcentrale. Er kan dan onmiddellijk actie worden ondernomen zodat de inbraakpoging kan worden gestopt. Ook worden de beelden opgeslagen met live audio, dit kan later worden ingezet bij het opsporen van de inbrekers of het terugvinden van gestolen goederen. 

terreinbeveiliging

Houd de controle over uw bouwplaatsbeveiliging

Als u kiest voor bouwbeveiliging met Jaspers network & Security krijgt u een gratis tablet tot uw beschikking. 

Hiermee kunt u niet alleen alle opgenomen beelden terugzien en de camerabeelden live bekijken, maar ook zelf de beveiligingstijden instellen wanneer het terrein wel en niet betreden mag worden. Zo houdt u de controle en voorkomt u onnodige meldingen wanneer u of een van uw medewerkers het terrein buiten de werktijden om wilt betreden. 

Met de terreinbeveiliging camera van Jaspers Networks & Security bent u in staat om zelfs van de andere kant van de wereld mee te kijken wat er bij u op de bouwplaats gebeurt!

Wij komen graag kosteloos op bezoek om met u de mogelijkheden te bespreken.