Bouwplaatsbeveiling met innovatieve camera’s al vanaf  €185,- per week!

Detectie, Camerabewaking en Toegangscontrole

Maak nu gratis een afspraak voor een adviesgesprek!

Waar u ook bent, uw eigendommen zijn veilig met de bouwplaatsbeveiliging van Jaspers Networks & Security

Bouwplaatsbeveiliging met mobiele cameramasten

— Jasper Networks & Security, betrouwbare terreinbeveiliging —

Bouwplaatsen liggen vaak op afgelegen plekken en zijn daarom bij uitstek inbraakgevoelig. Er zijn op bouwplaatsen vaak waardevollen spullen te vinden, van gereedschappen tot machines en bouwmateriaal. Spullen die je als ondernemer liever niet kwijt bent. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor (tijdelijke) bouwplaats beveiliging. Het huren van een tijdelijke cameramast van Jaspers Networks & Security is de ideale oplossing voor betaalbare inbraakbeveiliging en camerabewaking buiten.

Innovatieve camera beveiliging

Onze cameramasten zijn voorzien van 1 PTZ (Pan/Tilt/Zoom) camera en 2 optische en thermische (warmtegevoelige) camera’s. De camera’s zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele mast en kunnen op elke locatie op het bouwterrein geplaatst worden, zolang als u ze nodig heeft. Zo bent u gedurende de werkzaamheden altijd voorzien van 24/7 bouwbeveiliging. Uiteraard zijn alle camera’s zijn verbonden met onze meldkamer. 

Alarmcentrale

Mocht er iets verdachts gebeuren, dan wordt elke melding (zoals een storing of inbraakmelding) direct doorgeschakeld naar de alarmcentrale. Er kan dan onmiddellijk actie worden ondernomen zodat de inbraakpoging kan worden gestopt. Ook worden de beelden opgeslagen met live audio, dit kan later worden ingezet bij het opsporen van de inbrekers of het terugvinden van gestolen goederen. 

bouwplaatsbeveiliging

Houd de controle over uw bouwplaatsbeveiliging

Als u kiest voor bouwbeveiliging met Jaspers network & Security krijgt u een gratis tablet tot uw beschikking. 

Hiermee kunt u niet alleen alle opgenomen beelden terugzien en de camerabeelden live bekijken, maar ook zelf de beveiligingstijden instellen wanneer het terrein wel en niet betreden mag worden. Zo houdt u de controle en voorkomt u onnodige meldingen wanneer u of een van uw medewerkers het terrein buiten de werktijden om wilt betreden. 

Met terreinbeveiliging van Jaspers Networks & Security bent u in staat om zelfs van de andere kant van de wereld mee te kijken wat er bij u op de bouwplaats gebeurt!

Wij komen graag kosteloos op bezoek om met u de mogelijkheden van de inbraakbeveiliging bedrijfspand te bespreken.

Wilt u ook genieten van het beste bouwplaatsbeveiliging? Kies voor Jaspers Security & Networks!

Wat kost bouwplaatsbeveiliging?

De kosten van bouwplaats beveiliging hangt natuurlijk in grote mate af van wat voor beveiliging u kiest. Kiest u voor bouwkundige beveiliging, (tijdelijke) mobiele cameramast beveiliging of beide? 

Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van de grootte van de bouwplaats, de aanwezige voorzieningen en het gewenste beveiligingsniveau. Ook speelt de looptijd van de huur van een of meerdere mobiele cameramasten een rol in de prijs. 

Wij komen dan ook graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen en om uw beveiligings wensen in kaart te brengen. U kunt uw bouwplaatsbeveiliging bij Jaspers Network & Security al regelen vanaf €185,- per week!

Wilt u weten wat onze bouwplaats beveiliging voor u kan betekenen?

Waarom kiezen voor bouwplaatsbeveiliging met Jaspers Networks & Security

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid bij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Camera beveiliging bedrijf krijgt steeds meer een centrale rol binnen een beveiligingsplan van een bedrijf. Deze beveiligingstechnieken kunnen ondersteunend worden ingezet, maar ook fysieke beveiliging(deels) vervangen. Dit kan kosten besparen voor u als klant. Kortom, er is een scala aan mogelijkheden die het verschil maken en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Wij gaan graag met u in gesprek en maken een voorstel op maat zodat u uw bedrijfsterrein zo goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen. Uw bouwplaats beveiliging is in veilige handen bij Jaspers Network & Security!

Schade en diefstal voorkomen

Mobiele cameramasten

Altijd direct verbonden met de meldkamer

Al vanaf €185,- per week

1 PTZ camera, 2 optische en thermische camera's

Zelf de controle over beveiligingstijden

Meer dan 7 jaar ervaring