Oberservering, herkenning of identificatie? Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk. De mogelijkheden bespreken?

Camerabeveiliging bedrijf

Bedrijventerreinen zijn gevoelig voor inbraken. Er is ‘s nachts nauwelijks sociale controle in de vorm van een oplettende buur en er valt ook meer te halen dan in een woning. Bedrijven zijn daarmee vaak een target voor inbrekers. De camera beveiligingssystemen van Jaspers Networks & Security zorgen ervoor dat u uw bedrijf in alle rust kunt achterlaten. Camerabeveiliging bedrijf nodig? Zoek niet meer verder!

Toepassingen camerabeveiliging bedrijventerrein

Potentiële inbrekers krijgen geen kans met onze slimme camerabewaking. De camerasystemen van Jaspers Networks & Security hebben namelijk vele intelligente opties waardoor vreemde personen of onbekende voertuigen al snel worden opgemerkt. Met behulp van de beveiligingscamera’s bewaakt u meerdere ruimtes tegelijk, zonder dat u extra personeel hoeft in te schakelen. Sterker nog: met minimale personeelsbezetting is camerabewaking een uitkomst. Met Jaspers Networks &Security is uw inbraakbeveiliging in de juiste handen!

Camerabewaking bedrijf? Wat kan ik verwachten?

Wilt u elke dag de bedrijfsdeuren met een gerust hart achter u kunnen dichttrekken? Dan is camerabewaking een essentieel onderdeel van uw inbraakbeveiliging.

Onderhoudsservice voor bestaande camerabeveiliging

Heeft u al een op maat gemaakte camerabeveiliging voor uw bedrijf en zoekt u een bekwame firma die de service en het onderhoud verzorgt? Of wilt u het bestaande beveiligingssysteem uitbreiden met onze bewakingscamera’s? Dat kunnen we voor u realiseren. We onderhouden ook camerasystemen van merken die we niet zelf leveren en installeren.

Koppel uw beveiligingscamera’s met een meldkamer

Het is mogelijk om de bewakingscamera’s met een meldkamer te koppelen. Mocht er iets verdachts gebeuren, dan wordt elke melding (zoals een storing of inbraakmelding) direct doorgeschakeld naar de alarmcentrale. Er kan dan onmiddellijk actie worden ondernomen zodat de inbraakpoging kan worden gestopt. Ook worden de beelden opgeslagen met live audio, dit kan later worden ingezet bij het opsporen van de inbrekers of het terugvinden van gestolen goederen.

Camerabewaking, effectieve vorm van inbraakbeveiliging

Camerabewaking is één van de meest effectieve vormen van inbraakbeveiliging bedrijven. Wilt u weten wat Jaspers Networks & Security voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom Jaspers Networks & Security

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid bij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Elektronische beveiliging krijgt steeds meer een centrale rol binnen het beveiligingsplan. Deze beveiligingstechnieken kunnen ondersteunend worden ingezet, maar ook fysieke beveiliging(deels) vervangen. Dit kan kosten besparen voor u als klant. Kortom, er is een scala aan mogelijkheden die het verschil maken en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Wij gaan graag met u in gesprek en maken een voorstel op maat zodat u uw bedrijfspand zo goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring