Het beste Beveiligingsbedrijf in de regio Limburg & Noord-Brabant

Inbraakbeveiliging - Sneller detecteren is sneller actie ondernemen! Al vanaf € 525,-

Inbraakbeveiliging nodig voor uw woning of bedrijfspand?

Door inbraak kan de financiële schade in uw woning of bedrijfspand hoog oplopen. De bedrijfscontinuïteit kan in gevaar komen en u kunt er zelfs een psychische trauma aan overhouden. Dat is toch niet wat u wilt? U wilt u überhaupt geen zorgen maken over eventuele inbraak en diefstal en de deur van uw huis of bedrijfspand zorgeloos achter u dichttrekken. Ongewenst bezoek is dan ook het laatste waar u op zit te wachten. 

Inbraakbeveiliging regio Limburg & Noord-Brabant

Heeft u een eigen woning of eigen bedrijfspand en bent op zoek naar de mogelijkheden voor inbraakbeveiliging huis in de regio Limburg & Noord-Brabant? Dan bent u bij Jaspers Networks & Security aan het juiste adres. Wij ontzorgen u in het complete proces van advies en installatie en van onderhoud tot certificering.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring

24/7 Bereikbaar

Onverwachte storing zit in een klein hoekje, om die reden zijn wij altijd bereikbaar voor storingen en hebben wij altijd een oplossing.

100 % Klanttevredenheid

100% is bij ons alleen voldoende! Geen dure onderhoudscontracten, maar de beste service voor de beste prijs.

Erkend beveiligingsbedrijf

Wij zijn een landelijk erkend beveiligingsbedrijf bij de VEB. Tevens zijn wij gecertificeerd partner van alle merken die wij hanteren.

Het belang van professionele inbraakbeveiliging

Er zijn behoorlijk veel mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging. Wat dacht u van:

 

Wilt u precies weten welke inbraakbeveiliging voor uw woning de beste oplossing is? Win gerust advies in bij onze specialist Kevin van Jaspers Networks & Security. We werken met korte lijnen en leveren een persoonlijke service, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar de kosten van een inbraakbeveiliging? Bij ons kunt u complete inbraakbeveiliging krijgen vanaf € 525-, inclusief btw & montage!

Beveiligingsplan op maat

Elk huis en gebouw is anders. Wij adviseren u te kiezen voor een beveiligingsplan op maat. In een beveiligingsplan op maat komen elektronische beveiliging en bouwkundige beveiliging aan bod. Zo heeft u altijd het beste inbraakbeveiliging plan voor uw huis of bedrijfspand!

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Neem een kijkje in de Vrki (VerbeterdeRisicoKlassenIndeling) van het CCV

VRKI 2.0 Deel A
VRKI 2.0 Deel B 
VRKI 2.0 Samenvatting

Soorten en technieken inbraakbeveiliging

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiliging. De meest voorkomende inbraakbeveiligingen zijn: buiten beveiliging hang- en sluitwerk, camerabewaking en alarminstallaties. 

Jaspers Networks & Security gebruikt de VRKI

De aantrekkelijkheid van de waarde van de inboedel die aanwezig is bepaalt de risicoklasse van uw bedrijf. Zo zal een snoepwinkel in een lagere risicoklasse zitten dan bijvoorbeeld een juwelier. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die Jaspers Networks & Security middels VRKI voorstelt aan uw bedrijf. Met Jaspers Networks & Security is uw inbraakbeveiliging in de juiste handen!

 

Wat klanten over ons zeggen