Inbraakbeveiliging
Sneller detecteren is sneller actie ondernemen !

Slider

Inbraakbeveiliging nodig voor uw woning of bedrijfspand?

Door inbraak kan de financiële schade in uw woning of bedrijfspand hoog oplopen. De bedrijfscontinuïteit kan in gevaar komen en u kunt er zelfs een psychische trauma aan overhouden. Dat is toch niet wat u wilt? U wilt u überhaupt geen zorgen maken over eventuele inbraak en diefstal. U wilt de deur van uw huis of bedrijfspand zorgeloos en met een veilig gevoel achter u dichttrekken. Ongewenst bezoek is dan ook het laatste waar u op zit te wachten. Professionele inbraakbeveiliging is daarom belangrijk. Inbraakbeveiliging, zoals camerabewaking in en rondom huis, waarschuwt niet alleen bij een daadwerkelijke inbraak, maar het werkt ook preventief.

 

Het belang van goede inbraakbeveiliging

Het uitzoeken van de juiste inbraakbeveiliging kan lastig zijn, omdat er behoorlijk veel mogelijkheden zijn. Wat dacht u van

  • Raam- en deurbeveiliging, zoals Magneet contacten
  • Trildetectoren
  • Camerabeveiliging, zoals Warmtebeeldcamera’s, Gebiedsdetectie
  • Alarmsystemen, zoals draadloze alarmsystemen en alarmsystemen met meldkamer

 

Beveiligingsplan op maat

Daarnaast is het belangrijk om te weten welke elektronische beveiliging en bouwkundige beveiliging nodig zijn. Ieder huis en pand is anders en zo heeft ieder huis of bedrijfspand een beveiligingsplan op maat nodig.

Neem een kijkje in de Vrki (VerbeterdeRisicoKlassenIndeling) van het CCV

VRKI 2.0 Deel A
VRKI 2.0 Deel B

 VRKI 2.0 Samenvatting

Soorten en technieken inbraakbeveiliging

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiliging. De meest voorkomende inbraakbeveiligingen zijn buiten beveiliging: hang- en sluitwerk, camerabewaking en alarminstallaties. Bij Jaspers Networks & Security bent u aan het juiste adres voor:

 

Jaspers Networks & Security gebruikt de VRKI

De aantrekkelijkheid van de waarde van de inboedel die aanwezig is, bepaalt de risicoklasse van uw bedrijf. Zo zal een snoepwinkel in een lagere risicoklasse zitten dan bijvoorbeeld een juwelier. De risicoklasse is bepalend voor het type en de zwaarte van de beveiligingsmaatregelen die Jaspers Networks & Security middels VRKI voorstelt aan uw bedrijf.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Ontzorgen op het gebied van inbraakbeveiliging van A tot Z

Ontzorgen op gebied van beveiligingssystemen is onze hoofddoelstelling. We doen dat doordat wij uw enige aanspreekpunt zijn tijdens het gehele proces. Korte lijntjes, persoonlijke service, van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Jaspers Networks & Security zorgt zowel voor de aanleg als voor het onderhoud van uw inbraakbeveiligingssysteem. Dat betekent dat wij uw beveiligingssystemen en software testen, updaten, schoonmaken en uiteraard zorgen wij dat alles van A tot Z functioneert.

Voor wie?

Wij zijn er voor alle particulieren en kleine ondernemers in de regio Venlo. Wij adviseren, leveren en installeren inbraakbeveiliging systemen zoals camerasystemen en alarmsystemen voor zowel binnen als buiten. Wilt u meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Win informatie en advies in tijdens een eerste gratis kennismakingssessie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Inbraakbeveiliging regio Venlo

Heeft u een eigen woning of eigen bedrijfspand en bent op zoek naar de mogelijkheden voor inbraakbeveiliging huis in de regio Venlo? Dan bent u bij Jaspers Networks & Security aan het juiste adres. Wij ontzorgen u in het complete proces van advies en installatie, tot onderhoud en certificering.

 

R

Korte lijntjes

R

Vast aanspreekpunt

R

Beste oplossing op maat

R

Van A tot Z begeleidt

R

Meer dan 5 jaar ervaring 

Maak een gratis afspraak!
+31 (0) 77 234 07 77

+31 (0) 77 234 07 77

De beste service

Gratis adviesgesprek

24/7 bereikbaar

R
Gecertificeerd bedrijf