telefoonnummer

077 23 40 777

e-mail

info@js-networksensecurity.nl

openingstijden

08:30 – 18:00

camerabewaking

Een camerasysteem is ‘een extra wakend oog in het zeil’ en meer! U kunt (terug)zien wat er op verschillende locaties en op uw terrein gebeurt, wie er wanneer naar binnen en naar buiten gaat en de beelden kunnen een belangrijk onderdeel zijn in politieonderzoek. Tegelijk kunnen camera’s automatisch bewegende beelden volgen, gezichten herkennen, het aantal personen of goederen berekenen. Wij werken vanzelfsprekend binnen de wettelijke regels en (privacy-)richtlijnen van camerabewaking.

opzoek naar een veilig gevoel?

Wij komen graag langs op locatie voor een geheel vrijblijvende security scan!
En controleren wij u woning op meer dan 10 verschillende punten!

 

wat wij voor u kunnen betekenen!

Camerabewaking voor de zakelijke klant

Bedrijven maken zowel gebruik van overzichts- en detailcamera’s. Met een overzichtscamera houdt u op afstand zowel binnen als buiten met totaalbeelden een bepaalde ruimte of omgeving in de gaten. Met de beelden van een detailcamera kunt u specifieke kenmerken en handelingen van een persoon beter herkennen. Beelden die belangrijke informatie verschaffen en gebruikt kunnen worden bij politieonderzoek. Voor bedrijven is een slimme mix van overzichts- en detailcamera’s de beste oplossing om een waakzaam oog in het zeil te houden.

Camerabewaking voor de particuliere klant

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een camerasysteem om de veiligheid van hun woning, bijgebouw of terrein te kunnen volgen. Het gemak van mobiele apps is ook hier toegepast. En mocht er iets gebeuren, dan is alles geregistreerd en heeft u een sterke positie als de verzekering eraan te pas moet komen.

Onze oplossingen voor camerabewaking

Wij werken met de oplossingen van Hikvision. Hikvision is wereldwijd de grootste leverancier van video- en surveillance producten en oplossingen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. Maak een afspraak (link naar contactpagina of telefoon) om te beoordelen welk camerasysteem bij uw vraag past.

Lees meer over:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

telefoonnummer

077 23 40 777

e-mail

info@js-networksensecurity.nl

openingstijden

08:30 – 18:00

De beste service

Gratis adviesgesprek

24/7 bereikbaar

R

Gecertificeerd bedrijf