Met camerabewaking voor uw huis of bedrijf voelt u zich altijd veilig!
Al vanaf € 350,-

Effectieve camerabewaking en beveiliging rondom uw huis of bedrijf

Een camerasysteem is ‘een extra wakend oog in het zeil’ en meer! U kunt (terug) zien wat er op verschillende locaties en op uw terrein gebeurt, wie er wanneer naar binnen en naar buiten gaat en de beelden kunnen een belangrijk onderdeel zijn in politieonderzoek. Tegelijk kunnen camera’s automatisch bewegende beelden volgen, gezichten herkennen, het aantal personen of goederen berekenen. Wij werken vanzelfsprekend binnen de wettelijke regels en (privacy-)richtlijnen van camerabewaking.

Camerabewaking nodig? Kies voor de ervaring van Jaspers networks & security!

Ons team van beveiligingsprofessionals biedt een uitgebreide CCTV- en beveiligingscamera-installatieservice. We behandelen alle aspecten van bewakingssystemen. Onze primaire focus als toonaangevend installatiebedrijf voor beveiligingscamera’s is het installeren van CCTV-beveiligingscamera’s in woningen en bedrijfspanden. We kunnen ook bestaande bewakingssystemen repareren of onderhouden, en we adviseren onze klanten over hoe ze hun beveiligingssysteem volledig functioneel kunnen maken.

 

Camerabewaking voor de zakelijke klant

Bedrijven maken zowel gebruik van overzichts- en detailcamera’s. Met een overzichtscamera houdt u op afstand zowel binnen als buiten met totaalbeelden een bepaalde ruimte of omgeving in de gaten. Met de beelden van een detailcamera kunt u specifieke kenmerken en handelingen van een persoon beter herkennen. Beelden die belangrijke informatie verschaffen en gebruikt kunnen worden bij politieonderzoek. Voor bedrijven is een slimme mix van overzichts- en detailcamera’s de beste oplossing om een waakzaam oog in het zeil te houden. Kijk voor meer informatie bij camerabewaking bedrijf.

Camerabewaking voor de particuliere klant

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een camerasysteem om de veiligheid van hun woning, bijgebouw of terrein te kunnen volgen. Het gemak van mobiele apps is ook hier toegepast. En mocht er iets gebeuren, dan is alles geregistreerd en heeft u een sterke positie als de verzekering eraan te pas moet komen. U vindt meer informatie over onze diensten bij bij camerabewaking huis

De vele opties van camerabewaking en beveiliging

“Direct contact met de meldkamer”

Camerabewaking gekoppeld aan een meldkamer

Uiteraard kunnen wij uw camerabewaking koppelen aan een meldkamer. Elke melding, als bijvoorbeeld een storing of een inbraakmelding, wordt dan direct doorgeschakeld naar een alarmcentrale. Zo is uw huis of bedrijfspand 24 uur per dag beveiligd!

De voordelen van camerabewaking buiten op een rijtje

Camerabewaking buiten voor bedrijven en particulieren heeft vele voordelen. Niet alleen gaat er een preventieve werking vanuit, maar ook kunnen de opgenomen camerabeelden in een later stadium hulp bieden aan opsporings instanties. Hieronder volgt een kleine opsomming van de vele voordelen van camerabewaking buiten:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor Jaspers networks & Security?

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid bij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Camerabewaking krijgt steeds meer een centrale rol binnen het beveiligingsplan. Er is een scala aan mogelijkheden en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Wij gaan graag met u in gesprek en maken een voorstel op maat zodat u uw bedrijfspand of huis zo goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring