Met camerabewaking voor uw huis of bedrijf voelt u zich altijd veilig!
Al vanaf € 350,-

Wilt u effectieve camerabewaking en beveiliging rondom uw huis of bedrijf?

Een camerasysteem is ‘een extra wakend oog in het zeil’ en meer! U kunt (terug) zien wat er op verschillende locaties en op uw terrein gebeurt, wie er wanneer naar binnen en naar buiten gaat en de beelden kunnen een belangrijk onderdeel zijn in politieonderzoek. Tegelijk kunnen camera’s automatisch bewegende beelden volgen, gezichten herkennen, het aantal personen of goederen berekenen. Wij werken vanzelfsprekend binnen de wettelijke regels en (privacy-)richtlijnen van camerabewaking.

Camerabewaking nodig? Kies voor de ervaring van Jaspers Networks & Security!

Heeft u een eigen woning of eigen bedrijfspand en bent op zoek naar de mogelijkheden voor inbraakbeveiliging huis in de regio Limburg & Noord-Brabant? Dan bent u bij Jaspers Networks & Security aan het juiste adres. Wij ontzorgen u in het complete proces van advies en installatie en van onderhoud tot certificering.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring

24/7 Bereikbaar

Onverwachte storing zit in een klein hoekje, om die reden zijn wij altijd bereikbaar voor storingen en hebben wij altijd een oplossing.

100 % Klanttevredenheid

100% is bij ons alleen voldoende! Geen dure onderhoudscontracten, maar de beste service voor de beste prijs.

Erkend beveiligingsbedrijf

Wij zijn een landelijk erkend beveiligingsbedrijf bij de VEB. Tevens zijn wij gecertificeerd partner van alle merken die wij hanteren.

Camerabewaking voor een veilig gevoel

 

Uw veiligheid is onze prioriteit.

Onze experts in veiligheid en camerabewaking ontwerpen een op maat gemaakt CCTV-systeem dat uw huis of bedrijf 24/7 beschermt.

Of het nu gaat om het installeren van de nieuwste camerasystemen met de scherpste beelden, het repareren van uw bestaande bewakingssysteem of advies over hoe u uw beveiliging naar een hoger niveau tilt – u kunt op ons rekenen.

Wij zijn dé specialisten op het gebied van beveiligingscamera’s. Met onze vakkennis en service bereiken we dat u zich volledig veilig voelt. Uw waardevolste bezit verdient onze expertise.

Neem contact op voor een vrijblijvend en deskundig advies over hoe we uw huis of bedrijf optimaal beveiligen. 

Wat klanten over ons zeggen

“Direct contact met de meldkamer”

Camerabewaking gekoppeld aan een meldkamer

Uiteraard kunnen wij uw camerabewaking koppelen aan een meldkamer. Elke melding, als bijvoorbeeld een storing of een inbraakmelding, wordt dan direct doorgeschakeld naar een alarmcentrale. Zo is uw huis of bedrijfspand 24 uur per dag beveiligd!

inbraakbeveiliging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor Jaspers networks & Security?

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid bij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten.

 Camerabewaking krijgt steeds meer een centrale rol binnen het beveiligingsplan. Er is een scala aan mogelijkheden en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. 

Wij gaan graag met u in gesprek en maken een voorstel op maat zodat u uw bedrijfspand of huis zo goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring