Verhoog de veiligheid van uw woning met onze professionele camerabewakingssystemen.

Camera's in huis nodig? Kies voor een installatie van Jaspers Networks & Security.

Bent u op zoek naar camera’s in huis om uw woning te beveiligen? Kies dan voor de professionele camerabewaking thuis van Jaspers Networks & Security. Met onze hoogwaardige camera’s en slimme beveiligingssystemen zorgen we ervoor dat u altijd een oogje in het zeil kunt houden en uw huis optimaal kunt beveiligen tegen inbraken en andere ongewenste situaties. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van camera’s in huis en hoe we te werk gaan bij het installeren van de camera’s in en rondom uw woning.

Belangrijkste punten

 • Camera’s voor in huis bieden beveiliging en gemoedsrust
 • Zichtbare bewakingscamera’s helpen inbraken voorkomen
 • Altijd en overal toezicht met draadloze connectiviteit
 • Hoogwaardige camerabeelden en nachtzicht
 • Koppeling met een professionele meldkamer voor snelle actie
 • Onze werkwijze bij het installeren van camera’s in huis
 • Hoe u de juiste camera voor uw situatie kiest
camerabewaking woning

De voordelen van camera's in huis

Camera’s in huis bieden verschillende voordelen voor uw beveiliging. Hieronder worden enkele belangrijke voordelen toegelicht:

Voorkom inbraken met zichtbare camera’s in en rond uw huis

Een van de belangrijkste voordelen van camera’s in huis is dat ze inbraken kunnen helpen voorkomen. Het feit dat er zichtbare camerabewaking aanwezig is, helemaal in het geval van camera’s met bewegingsdetectie doen potentiële inbrekers afschrikken. Door camera’s strategisch te plaatsen, zowel in als rond uw huis, creëert u een afschrikwekkend effect dat de veiligheid van uw woning aanzienlijk vergroot.

Altijd en overal toezicht met slimme connectiviteit

Dankzij IP-camera’s met een smart functie kunt u altijd en overal uw huis in de gaten houden. Met behulp van uw telefoon of tablet kunt u live video feeds bekijken vanuit elke kamer van uw huis. Dit geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van wat er thuis gebeurt, zelfs als u niet fysiek aanwezig bent.

Beelden van hoge kwaliteit en nachtzicht met beveiligingscamera’s

Camera’s in huis van goede kwaliteit bieden HD beelden van hoge kwaliteit, zelfs ‘s nachts. Tegenwoordig zijn de meeste camera’s voorzien van lenzen met HD kwaliteit en deze camera’s voorzien u van scherpe beelden. Met geavanceerde technologieën zoals een infrarood functie en een speciale lens, kunt u duidelijke en gedetailleerde beelden krijgen met een hoge resolutie, zelfs bij weinig licht. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van de beelden altijd voldoende zijn om uw huis in de gaten kunnen houden.

Koppeling alarmsysteem met een professionele meldkamer

Indien gewenst kan Jaspers Networks & Security de beveiligingscamera’s in of rondom uw huis koppelen aan een meldkamer. Een professionele meldkamer kan het alarm activeren, beveiligingspersoneel of hulpdiensten sturen en de situatie op afstand volgen, waardoor uw huis nog beter wordt beschermd. Elke melding, zoals een storing of inbraakmelding, wordt direct doorgeschakeld naar de alarmcentrale. In geval van inbraak is dit erg gunstig, omdat er direct actie wordt ondernomen mocht er sprake zijn van een inbraak(poging). Bovendien kunnen de opgenomen beelden via een recorder worden gebruikt bij het opsporen van de inbrekers. 

Voordelen van camera’s in huis
Voorkomt inbraken
Biedt altijd en overal toezicht
Levert beelden van hoge kwaliteit met nachtzicht
Kan worden gekoppeld aan een professionele meldkamer
Camerabeveiliging huis
Hikvision
adhua

Camera's in huis installeren: onze werkwijze

Bij Jaspers Networks & Security hebben we een gestructureerd proces voor het installeren van camera’s in huis. Onze focus ligt op het begrijpen van uw wensen en behoeften, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen maken dat perfect bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van ons proces:

 1. Adviesgesprek: We komen bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. We luisteren naar uw specifieke eisen en maken een inventarisatie van de te beveiligen gebieden in en rondom uw huis.
 2. Plaatsingsplan: Op basis van het adviesgesprek maken we een plan op maat voor de plaatsing van de camera’s. We identificeren strategische locaties voor optimale dekking en beveiliging van uw woning.
 3. Professionele installatie: Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van de camera’s op de afgesproken locaties. Ze stellen de camera’s ook zo in zodat u gemakkelijk de beelden kunt bekijken via uw smartphone, tablet of computer.
 4. Doorloop en instructies: Na de installatie lopen we samen met u alles door en geven we u gedetailleerde instructies voor het gebruik van de camera’s. We zorgen ervoor dat u volledig vertrouwd bent met de functionaliteiten en mogelijkheden.

Met ons gestructureerde proces zorgen we ervoor dat de installatie van camera’s in uw huis vlekkeloos verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw huis kunnen beveiligen met onze camerabewakingssystemen. Laat u vrijblijvend adviseren door experts van Jaspers Networks & Security over inbraakbeveiliging, zoals een beveiligingscamera bij u thuis. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse inbraaksystemen, waaronder camerabewaking, zodat uw huis altijd perfect beveiligd is.

We werken met korte lijnen en bieden een persoonlijke service, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar de kosten? Bij ons kunt u complete inbraakbeveiliging krijgen vanaf € 350,-, inclusief btw & montage.

inbraakbeveiliging

Hoe kies ik het juiste beveiligingssysteem voor mijn situatie?

Het kiezen van de juiste camera voor uw situatie is van groot belang om uw beveiliging optimaal te waarborgen. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken van deze keuze:

 1. Locatie: Denk na over de specifieke locaties waar u de camera’s wilt plaatsen. Heeft u behoefte aan bewaking binnen of buiten uw huis? Moet de camera een groot gebied bestrijken of juist gericht zijn op een specifieke plek?
 2. Gewenste beeldkwaliteit: Overweeg welke beeldkwaliteit u nodig heeft voor uw situatie. Wilt u gedetailleerde beelden kunnen maken of is een eenvoudige weergave voldoende?
 3. Budget: Bepaal hoeveel u bereid bent te investeren in uw camerabeveiliging. Houd rekening met zowel de kosten van de camera zelf als eventuele extra benodigdheden zoals bekabeling en opslagmogelijkheden.

Bij Jaspers Networks & Security begrijpen we hoe lastig het kan zijn om de juiste keuze te maken. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste camera voor uw situatie. We luisteren naar uw specifieke behoeften en budget en bieden u een op maat gemaakt advies.

 

“Direct contact met de meldkamer”

Integratie van camerabeveiliging met andere veiligheidssystemen

Camerabeveiliging kan worden geïntegreerd met andere veiligheidssystemen om uw huis nog beter te beveiligen. Door bijvoorbeeld draadloze beveiligingscamera’s te koppelen aan alarmsystemen, kunt u direct een melding laten sturen naar de meldkamer bij een mogelijke inbraak. Op deze manier kan er snel actie worden ondernomen om de veiligheid van uw huis te waarborgen.

Daarnaast kan camerabeveiliging ook worden geïntegreerd in een smart home beveiligingssysteem. Hiermee kunt u alle beveiligingsapparaten in uw huis bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Denk hierbij aan het in- en uitschakelen van de camera’s, live meekijken, en het ontvangen van meldingen op uw smartphone. Dit biedt u gemak en gemoedsrust, omdat u altijd de controle heeft over de beveiliging van uw huis, en de mogelijkheid heeft om alle woonruimtes in uw huis of uw oprit in de gaten te houden.

Kosten en mogelijkheden voor camerabewaking thuis op maat

Als u interesse heeft in camera beveiliging op maat, is het belangrijk om te weten wat de kosten en mogelijkheden zijn. Bij Jaspers Networks & Security bieden wij verschillende opties voor camera beveiliging thuis aan, die aan uw specifieke wensen en behoeften kunnen voldoen. Onze experts staan klaar om een offerte op maat voor u te maken, waarbij rekening wordt gehouden met uw budget en de benodigde apparatuur en installatiekosten. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te kijken waar de camera’s geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen wij u de beste maatwerk beveiliging bieden.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bewakingcamera's en privacy: wat moet je weten?

Bij het gebruik van camerabeveiliging is het belangrijk om rekening te houden met de privacy van uzelf en anderen. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft richtlijnen opgesteld waar u aan moet voldoen bij het plaatsen en gebruiken van beveiligingscamera’s. Daarnaast is het belangrijk om de privacy van bezoekers en voorbijgangers te respecteren. Zorg ervoor dat de camera’s alleen gericht zijn op uw eigen terrein en geen onnodige beelden van anderen vastleggen.

Richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft specifieke richtlijnen opgesteld met betrekking tot privacy bij camerabeveiliging. De richtlijnen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de privacy van personen wordt gerespecteerd en dat er geen onnodige inbreuk wordt gemaakt op hun persoonsgegevens. Enkele belangrijke richtlijnen zijn:

 • Informeer de betrokkenen over het gebruik van camerabeveiliging.
 • Plaats duidelijk zichtbare waarschuwingsborden om te laten weten dat er cameratoezicht plaatsvindt.
 • Beperk de duur van het bewaren van beeldmateriaal en verwijder het na de vastgestelde bewaartermijn.
 • Zorg voor adequate beveiliging van de beelden om ongeoorloofde toegang of diefstal te voorkomen.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw camerabeveiliging in overeenstemming is met de privacywetgeving.

Respecteren van de privacy van bezoekers en voorbijgangers

Naast het volgen van de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens, is het ook belangrijk om de privacy van bezoekers en voorbijgangers te respecteren. Zorg ervoor dat de camera’s alleen gericht zijn op uw eigen terrein en geen onnodige beelden van anderen vastleggen. Dit kan onder andere worden bereikt door de camera’s zo af te stellen dat ze alleen de gewenste gebieden en activiteiten vastleggen.

Daarnaast is het belangrijk om de opgenomen beelden goed te beveiligen en alleen toegankelijk te maken voor geautoriseerde personen. Dit helpt ervoor te zorgen dat de privacy van betrokkenen wordt beschermd en dat de beelden niet worden misbruikt.

Belangrijke puntenRichtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens
Informeer betrokkenenJa
Plaats waarschuwingsbordenJa
Beperk bewaartermijn beeldenJa
Beveiliging van beeldenJa
draadloze camerabewaking thuis

Draadloze camerabewaking voor thuis

Draadloze camerabewaking voor thuis is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar gemak en veiligheid. Met dit type camera zijn er geen kabels meer die in de weg zitten of die zorgen voor een rommelige installatie. Het enige wat u nodig heeft is een draadloze camera en een goede internetverbinding en dan zijn wij er om de rest te regelen. 

Wij leveren alles wat u nodig heeft voor camera beveiliging thuis, inclusief installatie. Onze vakmannen zorgen ervoor dat alles naar wens zal functioneren. Hierdoor kunt u genieten van de voordelen van de camera’s zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie.

Camera's in huis laten installeren door Jaspers Networks & Security

Als u op zoek bent naar camera’s voor in huis, kies dan voor de betrouwbare beveiligingsoplossingen van Jaspers Networks & Security. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we ervoor dat uw huis optimaal beveiligd is. Wilt u graag advies op maat ontvangen met betrekking tot de beveiliging van uw huis

Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij staan u graag te woord.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een beveiligingscamera thuis installeren?

  Bij Jaspers Network & Security bieden we professionele installatie van beveiligingscamera's aan. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website voor meer informatie over de installatiemogelijkheden.

 • Bieden jullie ook draadloze camera's aan?

  Ja, we bieden draadloze camera's aan die eenvoudig te installeren zijn. Door de juiste plaatsing en montage zorgen wij ervoor dat het aantal camera's in en rondom uw huis beperkt blijft.

 • Is een camerainstallatie diensten inclusief installatie?

  Ja, onze diensten zijn inclusief installatie. Ons team zorgt voor de volledige installatie van de beveiligingscamera's bij u thuis.

 • Welk type kabel is nodig voor de camerabewaking thuis?

  Voor onze beveiligingscamera's raden we het gebruik van kabels van hoge kwaliteit aan om de beste prestaties te garanderen. Neem contact met ons op voor advies over de benodigde kabels.

 • Bieden jullie garantie op de geïnstalleerde camera's?

  Ja, we bieden garantie op al onze geïnstalleerde camera producten. Zo kunt u zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze systemen.

 • Hebben jullie ook een alarmsysteem of intercom beschikbaar?

  Ja, we bieden ook alarmsystemen en intercomsystemen aan om de beveiliging van uw huis te versterken. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze producten.

 • Kan ik de beelden van de beveiligingscamera's op afstand bekijken?

  Ja, al onze systemen bieden de mogelijkheid om de beelden op afstand te bekijken via een netwerk video recorder of een mobiele app. Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, waar u ook bent.

 • Wanneer is er een beveiligingscamera bij mij thuis nodig?

  Een beveiligingscamera bij u thuis kan helpen om in iedere situatie uw eigendommen en dierbaren te beschermen. Door het gebruik van camera's neemt de kans op een inbraak enorm af. Neem contact met ons op om te bespreken welke oplossing het beste bij uw situatie past.

 • Hoe zorgen jullie voor de beveiliging en privacy van mijn camerabeelden?

  Bij Jaspers Networks & Security nemen we de privacy en beveiliging van uw beelden serieus. Onze systemen zijn zo opgezet dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de beelden, en we zorgen ervoor dat de beelden veilig worden opgeslagen.

 • Wat moet ik doen als ik interesse heb in de installatie van beveiligingscamera's?

  Als u interesse heeft in de installatie van beveiligingscamera's, kunt u ons direct via het contactformulier benaderen. We staan ook telefonisch voor u klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies.

camera's in huis