Veilig voelen in uw woning? Kies voor service & kwaliteit

Camerabewaking en camerabeveiliging in of rondom uw huis

Vertrekt u altijd met dubbele gevoelens op vakantie of zelfs als u slechts een avondje weg bent? Met camerabeveiliging van Jaspers Networks & Security in of rondom uw huis hoeft u nooit meer de buren te vragen om een oogje in het zeil te houden en trekt u met een gerust hart de deur achter u dicht. Dankzij slimme camerasystemen kunt u zelf uw huis en waardevolle eigendommen in de gaten houden. Kies voor camerabewaking huis van Jaspers Networks & Security!

Camerabeveiliging nodig? Ontvang vrijblijvend advies van ons!

Laat u vrijblijvend adviseren door experts van Jaspers Networks & Security over inbraakbeveiliging, zoals camerabeveiliging rondom uw woning. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse inbraaksystemen, waaronder camerabewaking, zodat uw huis altijd perfect beveiligd is.

We werken met korte lijnen en leveren een persoonlijke service, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar de kosten? Bij ons kunt u complete inbraakbeveiliging krijgen vanaf € 350,-, inclusief btw & montage. 

 

Camerabewaking huis, onze beveiligingsopties

Cameratoezicht in huis is een essentieel en eigenlijk onmisbaar onderdeel van inbraakbeveiliging. De beelden van de camerabewaking worden vaak achteraf bekeken, maar een slimme bewakingscamera kan juist heel goed worden ingezet ter preventie van inbraak. Jaspers Networks & Security kan uw woning voorzien van alle camerasystemen.

Opties camerabeveiliging

“Direct contact met de meldkamer”

Camerabewaking huis met meldkamer

Indien gewenst kan Jaspers Networks & Security de beveiligingscamera’s in of rondom uw huis koppelen aan een meldkamer. Elke melding, zoals een storing of inbraakmelding, wordt direct doorgeschakeld naar de alarmcentrale. In geval van inbraak is dit erg gunstig, omdat er direct actie wordt ondernomen mocht er sprake zijn van een inbraak(poging). Bovendien kunnen de opgenomen beelden worden gebruikt bij het opsporen van de inbrekers.

Voordelen van cameratoezicht bij uw woning

Op het gebied van inbraakbeveiliging zou cameratoezicht een prioriteit moeten zijn. Beveiligingscamera’s kunnen niet alleen een inbraak voorkomen, de beelden zijn ook zeer nuttig nadat er een misdrijf is gepleegd. Bovendien worden potentiële inbrekers vaak al afgeschrokken door de aanwezigheid van videobewaking.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Huis beveiligen met IP-camera’s

Jaspers Networks & Security maakt onder andere gebruik van IP-camera’s. Deze bewakingscamera’s werken via een netwerkverbinding. De camera’s zijn altijd en overal toegankelijk en te besturen vanaf uw smartphone, computer/laptop of tablet en tevens eenvoudig te plaatsen.
Wilt u graag advies op maat ontvangen met betrekking tot de beveiliging van uw huis?

Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Korte lijntjes

Vast aanspreekpunt

Beste oplossing op maat

Van A tot Z begeleidt

Meer dan 7 jaar ervaring