Hoe kun je je huis beveiligen?

Huis beveiligen bij langere afwezigheid

Niemand verlaat graag hun woning voor langere tijd zonder goede, betrouwbare inbraakbeveiliging. Niets is immers vervelender dan thuiskomen en ontdekken dat er ongewenste personen in uw woning zijn geweest. Nog erger is het als er dierbare voorwerpen missen. Hoog tijd om uw woning goed te beveiligen voor u vertrekt voor een langere tijd. Hieronder vertellen we hoe u uw huis het beste kunt beveiligen, zodat u met een gerust hart langere tijd weg kunt zijn. 

Elektronisch huis beveiligen

Elektronische beveiliging van uw woning is een veilige, betrouwbare manier van huisbeveiliging. Denk hierbij aan camerabewaking voor uw huis, maar bijvoorbeeld ook elektronische beveiliging in de vorm van alarmsystemen en zelfs toegangscontroles. Met het camerasysteem is het mogelijk om live naar uw woning te kijken, maar ook als u niet oplet wordt u direct geïnformeerd als er beweging wordt waargenomen. Het systeem is gekoppeld aan een app, die u op uw telefoon kunt zetten. U krijgt dan direct een melding. De slimme bewakingscamera’s hebben veel opties: intelligente detectie, kentekenherkenning, crowd control, objectregistratie, perimeter, slim toezicht en nog veel meer. 

Wanneer melding, wanneer alarm? 

Wanneer u vertrekt voor een vakantie of iets anders dat een langere periode in beslag neemt, kunt u uw woning met een gerust hart achterlaten dankzij de inbraakbeveiligingssystemen van Jaspers Networks & Security. Zoals hierboven aangegeven zal de gekoppelde app van het camerasysteem direct een melding geven wanneer er beweging wordt waargenomen. Pas wanneer er sprake is van een (poging tot) inbraak, zal het alarmsysteem in werking treden. Het is mogelijk om het alarmsysteem te koppelen aan een meldkamer, zodat er direct actie wordt ondernomen. 

Vrijblijvend adviesgesprek over uw woning

Elke woning vraagt om een andere aanpak wanneer het gaat om inbraakbeveiliging. Jaspers Networks & Security komt graag bij u langs voor een adviesgesprek over uw woning. Samen stellen we een beveiligingsplan op dat optimaal werkt voor uw situatie. Zo kunt u met een gerust hart voor langere tijd uw woning verlaten. De woning is optimaal bewaakt en beschermd tegen inbraken. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend advies op maat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *