toegangscontrolesysteem

Waterdichte beveiliging op de werkvloer?

Binnen uw bedrijf wilt u een veilige plek creëren voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers. Zodat er niks kan gebeuren met de datagegevens en er geen ongenodigde gasten het pand kunnen betreden. Er zijn diverse manieren om uw bedrijfspand te beveiligen, wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn. 

Bouwkundige beveiliging 

U bedrijf beveiligen kan op meerdere vlakken. Zo kunt u uw pand elektronisch beveiligen maar u kunt ook het terrein zo beveiligd mogelijk maken. Denk hierbij aan hekken, rolluiken, veiligheidsglas, kluizen of zware sloten. Wij kijken altijd naar de beste manier of combinatie van beveiliging voor uw situatie. Door bouwkundige beveiliging toe te passen zet u meteen een goede basis neer voor de beveiliging van uw pand of terrein. Er worden specifieke bouwkundige veranderingen aangebracht binnen of aan het pand om het indringers zo moeilijk mogelijk te maken. Wij kijken graag mee naar uw specifieke situatie want voor iedere pand raden wij persoonlijke aangepaste beveiliging aan. 

Toegangsbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen en het is daarom verstandig om bij de toegang van een pand al de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen. U wilt natuurlijk weten wie er uw pand binnen willen en niet iedereen is daarbij gewenst. Door toegangscontrole toe te passen zorgt u ervoor dat alleen gewenste gasten uw pand betreden. Toegangscontrole kan op verschillende vlakken interessant zijn. Zo kunt u eenvoudig voor ieder personeelslid of soort functie aangeven welke ruimtes en op welke tijdens ze deze mogen betreden. Daarnaast kunt u ook op afstand controle houden op wie er binnen komt. Dit kan simpel geregeld worden via een smartphone of via toegangspassen. 

Camerabewaking voor uw bedrijfspand

Bedrijfspanden zijn helaas vaak de dupe van inbraken. Dit omdat panden vaak op een onbewaakt terrein liggen waar in de nacht en weekenden weinig mensen actief zijn. Toch kan dit alles voorkomen worden door de juiste beveiliging te installeren. Camerabewaking is een zeer effectieve manier van beveiliging om inbraak in bedrijfspanden te voorkomen. Jaspers Networks & Security biedt diverse opties aan in camerabewaking. Van alarmkoppeling en inbraakbeveiliging tot personenteller en slimme detectie. We denken graag met u mee welke soorten beveiliging passend zijn bij uw wensen. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *