2 veilige manieren voorkomen inbraken

Wanneer kiezen voor een video deurbel?

De deurbel is er natuurlijk vooral zodat u altijd weet wanneer er iemand voor uw deur staat. Wel zo handig als er vrienden langskomen of u een pakketje verwacht. Toch zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden die een deurbel kan bieden. Zeker als u kiest voor een video deurbel. Maar wanneer is het nu verstandig om over stappen op een video deurbel? Wij leggen dit graag uit aan u. 

Wat is een video deurbel?

Een video deurbel werkt in principe hetzelfde als een normale deurbel maar heeft daarnaast een aantal extra functies om uw veiligheid aan huis te vergroten. De naam zegt het al, bij een video deurbel zit een camera zodat u vanuit binnen kunt zien wie er voor uw deur staat. De video deurbel wordt aangesloten op de stroom en maakt verbinding met het wifi netwerk. Zo kunt u binnen of via een app op uw telefoon zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk op uw telefoon de camerabeelden te bekijken als u niet thuis bent. 

Een video deurbel voor meer veiligheid

Het idee van een video deurbel is dat u altijd zicht heeft op wie er voor uw deur of in de buurt van uw huis staan. Zo kunt u waar u ook bent altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast kunt u altijd checken wie er voor de deur staat als de bel gaat, zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dit geeft niet alleen een veilig idee als u niet thuis bent maar ook juist als u wel thuis bent. Daarnaast zal het mensen met verkeerde bedoelingen zoals inbrekers ook sneller afschrikken. Als ze een camerasysteem bij de deurbel zien hangen zullen ze wel twee keer nadenken voor ze tot actie over gaan. Deze deurbel alleen al kan dus zorgen voor een betere huisbeveiliging

Zorgeloos door de video deurbel

De enige reden om geen video deurbel te nemen is omdat de techniek ervan u misschien kan afschrikken. Is dat niet heel ingewikkeld, zo’n deurbel op het internet of via een app? Wij nemen deze twijfel graag van u weg. Bij het installeren van de deurbel zorgen we namelijk dat u precies snapt wat de bedoeling is en hoe het systeem werkt. Het is echt niet ingewikkeld en wij beantwoorden al uw vragen. Wij gaan pas weg als u zich helemaal veilig voelt met uw nieuwe video deurbel. Daarnaast kunnen we meteen met u meedenken over verdere stappen voor de camerabewaking van uw huis. Wilt u een afspraak maken of meer informatie inwinnen? Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *