Voordelen en opties van camerabewaking

Voordelen en opties van camerabewaking

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier van huisbeveiliging? Als u zich niet meer veilig voelt in uw woning of als er eens is ingebroken in uw bedrijf, dan is een beveiligingscamera een zeer sterke vorm van inbraakbeveiliging. Een goede camera-installatie werkt namelijk ook preventief: het schrikt inbrekers af. Tijdens en na de inbraak zijn de beelden en andere gegevens zeer bruikbaar bij het opsporen van de boeven. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen en opties van camerabewaking

Voordelen camerabewaking

Een camerasysteem is als een extra set scherpe ogen: camera’s zien meer dan u zelf kunt. Bovendien draaien ze 24/7, dat is voor een mens natuurlijk niet te doen. Met camerabewaking rondom uw huis of bedrijf doet u ‘s nachts met een gerust hart uw ogen dicht. Dankzij de camera’s heeft u altijd overzicht op wat er gebeurt. U ziet wie er voor de deur staat, wie er langsrijdt, wie uw bedrijf bezoekt. Daarnaast heeft de camera een afschrikkende functie, dieven denken wel twee keer na voor ze proberen in te breken. Daarnaast is de kans om de dieven op te sporen dankzij de beveiligingsbeelden veel groter. 

Functies camerasystemen

Tegenwoordig hebben beveiligingscamera’s veel meer opties dan enkel de omgeving filmen. Zo hebben onze camerasystemen de volgende opties: 

  • Intelligente detectie
  • Personenteller
  • Slim toezicht
  • Perimeter
  • Toegangscontrole
  • Kentekenherkenning
  • Productieprocessen
  • Crowd Control
  • Objectregistratie
  • Alarmkoppeling

U ziet: er wordt van alles in de gaten gehouden. Bij een vreemde situatie wordt er direct een melding gemaakt. En mocht er een poging tot inbraak plaatsvinden, dan wordt er direct contact opgenomen met een meldkamer. Ook het alarmsysteem is te koppelen aan het camerasysteem. Deze sterke combinatie verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk en zorgt voor een veilig gevoel. 

Camerabewaking huis of bedrijf

Of u nu camerabewaking rondom uw huis of bedrijf laat installeren, het systeem moet goed werken en betrouwbaar zijn. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we u alle mogelijkheden laten zien, aangepast aan uw woning of bedrijf. Zo hebben wij ook netwerkcamera’s in ons assortiment. Het aanleggen, installeren en onderhouden van de systemen verzorgen we zelf. Zo heeft u korte lijnen en veel duidelijkheid. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek voor meer informatie. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *