toegangscontrolesysteem

Laat niet zomaar iedereen binnen

Veiligheid staat voorop. Veiligheid in de zin van afschrikken van ongewenste gasten, inbraakpreventie en beveiliging van digitale netwerken. Maar hoe zit het met deuren? Hoe kunt u nu bepalen wie er in het gebouw mag komen? En in welke ruimtes iemand mag komen? Tijd voor een toegangscontrolesysteem van uw bedrijfspand. Lees hieronder verder over wat het is en wat de voordelen zijn.

Kiezen voor een toegangscontrolesysteem bedrijfspand

Als beveiligingsbedrijf Venlo begrijpen wij dat u graag wilt weten wie zich in uw bedrijfspand bevindt. Dat begint al bij de deur. Dat is de plek waar bepaald wordt of iemand door mag lopen of niet. Die toegang kan ter plaatse en fysiek gecontroleerd worden, bijvoorbeeld door een portier of conciërge, maar kan ook indirect en op afstand gedaan worden. Met een toegangscontrolesysteem dus.

Hoe werkt zo’n controlesysteem?

Alle deuren die onder het toegangscontrolesysteem vallen, worden centraal door het systeem aangestuurd. Dat betekent dat wanneer een deur gesloten is, deze alleen met een geldige kaart, tag of code geopend kan worden.

Daarnaast kunnen met een toegangscontrolesysteem ook rechten worden ingesteld. U bepaalt dan zelf wie en op welk tijdstip iemand het pand mag binnenkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de kantoormedewerkers instellen dat zij alleen tussen 9:00 -18:00 uur toegang hebben tot het kantoorgedeelte. En verder geen toegang tot het magazijngedeelte.

Het beheer van een toegangscontrolesysteem kan vanaf een mobiele telefoon. Tegenwoordig gebruiken we onze smartphones voor bijna alles. En ze kunnen dus ook gebruikt worden voor het toegangsbeheer. Handig zodat andere middelen zoals een vingerscans of gezichtsherkenningscamera’s meer voor nodig zijn.

Complete beveiliging met camerabewaking en elektronische beveiliging

Wanneer u daarnaast ook nog ondersteuning heeft van camerabeveiliging en eventuele andere elektronische beveiliging dan heeft u zeker 100% overzicht en grip op alle bewegingen binnen en buiten uw bedrijfspand. Wel net zo geruststellend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *