Hoe kun je je huis beveiligen?

Nachtbewaking voor een extra veilig gevoel

Zeker bedrijven op afgelegen terreinen of met onregelmatige openingstijden hebben een grotere kans slachtoffer te worden van inbraak. U wilt natuurlijk niet alleen het pand beveiligen maar ook uw werknemers de juiste bescherming bieden. Door ook in de nacht de nodige beveiliging toe te passen creëert u extra veiligheid. Wat nachtbewaking u kan bieden naast dat extra veilige gevoel, leggen we hier graag aan u uit. 

Nachtbewaking schrikt af

Een bewaker of camerabeveiliging schrikt af en dat is nu net wat u wil hebben. Als criminelen de aanwezigheid zien van de bewaking kan dat vaak al een reden zijn om niet tot actie over te gaan. Het geeft namelijk het gevoel dat er op ze gelet wordt en dat kan een inbreker niet gebruiken. Niet alleen een portier kan dit effect geven, ook het aanlaten van licht en het installeren van bewakingscamera’s of alarmsystemen hebben dit effect.

Uw pand met een gerust hart achterlaten

Er kan natuurlijk van alles gebeuren op het moment dat u zelf niet in het pand aanwezig bent. Of dit nu is tijdens een vakantie, weekend of nacht; een inbraak is zo gebeurd. Door de juiste nachtbewaking ‘in huis’ te halen kunt u uw pand met een gerust hart achterlaten. Een bewaker ter plekke kan live alles in de gaten houden en de nodige hulp inschakelen wanneer nodig. Daarnaast kunnen camerasystemen ervoor zorgen dat u ook van een afstand een oog in het zeil kunt houden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er in en rondom uw bedrijfspand aan de hand is. 


Veiligheid voor uw personeel en klanten

Zeker wanneer uw bedrijf ook buiten de standaard kantooruren geopend is loont het om nachtbewaking in te schakelen. Medewerkers en klanten van bedrijven die ook in weekenden, nachten en avonden zijn geopend lopen namelijk veel meer risico. Door de juiste elektronische beveiliging of beveiligers in te schakelen tackelt u dit probleem. Klanten zullen zich meer op hun gemak voelen als ze zich bewust zijn van de aanwezige bewaking. Dit is niet alleen fijn voor uw klanten het verbetert ook uw reputatie. Daarnaast wilt u uw medewerkers ten allen tijden beschermen tegen mogelijke risico’s. De aanwezigheid van een beveiliger of de juiste bewakingssystemen geeft dit veilige gevoel. 

Wij denken graag met u mee wat voor soort nachtbeveiliging het meest passend is voor uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en helpen met inbraakbeveiliging voor uw huis. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *