Beveiligingsbedrijf in Limburg

Wat kost beveiliging van je bedrijfspand?

Ben je als ondernemer actief en heb je een prachtig bedrijfspand? Grote kans dat in dit bedrijfspand de nodige spullen van waarde staan. Mogelijk zijn dit machines, apparatuur of een flinke voorraad van interessante producten. Deze spullen zijn belangrijk voor jou en voor de bedrijfsvoering, maar een inbreker denkt daar niet zo over. Met name gelouterde inbrekersbendes hebben op dit gebied geen enkel gevoel. Voldoende reden dus voor een goede beveiliging van jouw bedrijfspand.

Voordat je dit kunt doen, moet je überhaupt eerst over je wensen na denken. Wat is precies de reden dat je je bedrijfspand wilt beveiligen? En aan welke vorm van beveiligen denk je nu?

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Op het gebied van zakelijke beveiliging bieden wij namelijk tal van oplossingen. Wij denken graag met je mee en voorzien je graag van een offerte op maat. Welk bedrag er op deze offerte prijkt, is van tal van factoren afhankelijk.

Gewenste vorm van beveiliging

Zakelijke beveiliging kan op dit moment op tal van manieren geschieden. Je kunt voor een zakelijk beveiligingssysteem kiezen, maar je kunt ook voor een complete toegangscontrole kiezen.

Vanuit Jaspers Networks & Security richten wij ons op nóg twee vormen van beveiliging:

  • Bouwkundige beveiliging: bij deze vorm van beveiliging kijken wij naar alle bouwkundige maatregelen die bedoeld zijn om inbraken te voorkomen of te vertragen. Je kunt hierbij denken aan kluizen, rolluiken, zware sloten en veiligheidsglas. Uiteraard hoort ook hekwerk in dit lijstje thuis.
  • Elektronische beveiliging: bij deze vorm van beveiliging richten we ons op moderne systemen. Je kunt hierbij denken aan alarmsystemen met sensoren, met bewegingsmelders en met brandmelders. Ook op het gebied van toegangscontrole hebben we veel te bieden.

Afmetingen van het bedrijfspand

Des te groter het bedrijfspand is, des te lastiger de beveiliging is. Een groot bedrijfspand zou bijvoorbeeld over meer camera’s moeten beschikken dan een klein bedrijfspand. Ook zou bij een groter bedrijfspand meer moeten worden geïnvesteerd in bijvoorbeeld hekwerk en veiligheidsglas.

Persoonlijke wensen

Uiteraard heb je ook nog met je persoonlijke wensen te maken. Wil je bijvoorbeeld dat de toegangscontrole heel geavanceerd is? Alles is mogelijk, maar brengt uiteraard wel een prijskaartje met zich mee. Denk daarom op voorhand goed over je persoonlijke wensen na.

Voorkomen is beter dan genezen

Dit gezegde is absoluut van toepassing op je bedrijfspand. Door nu de juiste investeringen te doen, voorkom je een mogelijke inbraak. Dit geeft je niet alleen een gerustgesteld gevoel, maar ook financiële zekerheid. Daarbij is het advies ook om een goede verzekering af te sluiten. Mocht er onverhoopt tóch nog een inbraak plaatsvinden, heb je alles op voorhand al ingedekt. Erg wenselijk.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? Wil je camerabewaking kopen of wil je direct een offerte ontvangen van een specifieke vorm van bedrijfsbeveiliging zoals camerabeveiliging bedrijf? Neem gerust contact met ons van JS Networks op!

Bonustip: richt je op het interne netwerk

Inbrekers richten zich niet alleen maar op bedrijfspanden, maar ook op netwerken. Zorg er daarom voor dat het internet netwerk, waaronder de bedrijf Wi-fi aanleggen, perfect beveiligd is. Ook hier helpen wij je graag een handje bij! De reden van een goede beveiliging van jouw bedrijfspand is nu duidelijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *