Beveiligingsbedrijf

Zo kunt u uw bedrijf het beste beveiligen

Benieuwd hoe u uw bedrijf het beste beveiligt? Een goede beveiliging van uw bedrijf is belangrijk voor meerdere aspecten. Voor uw werknemers, voor uzelf en voor de producten of diensten die u verkoopt of aanbiedt. Een sterke beveiliging is in sommige gevallen ook verplicht of gewenst, bijvoorbeeld wanneer het op de verzekering aankomt. Lees hier drie manieren waarop u uw bedrijf kunt beveiligen. Uiteraard kan Jaspers Networks & Security alles verzorgen. 

Toegangscontrolesysteem bij uw bedrijf 

Een toegangscontrolesysteem geeft u veel controle en toezicht op wie er voor de deuren van het bedrijfspand staat. Niet iedereen komt zomaar binnen. U kunt zelf bepalen wie entree mag maken, maar u kunt ook zorgen voor toegang via smartphone. Werknemers kunnen dan bijvoorbeeld naar binnen zonder dat u hiervoor toestemming hoeft voor te geven. U ziet wel wie er binnen is en wie niet. Het is mogelijk om specifieke groepen mensen toegang verlenen, of alleen tussen bepaalde tijdstippen. U ziet: alles is zeer nauwkeurig in te regelen. Daarnaast heeft dit systeem ook een afschrikwekkende functie. 

Zo kunt u uw bedrijf het beste beveiligen

Bedrijf beveiligen met camerabewaking

Camerabeveiliging voor bedrijven werkt zeer preventief en blijkt ook keer op keer zeer waardevol ná een misdrijf, bijvoorbeeld een inbraak. De slimme camerasystemen van Jaspers Networks & Security herkennen en registreren onbekende voertuigen en personen. Zo kunt u vele ruimtes in de gaten houden zonder dat u extra personeel in hoeft te zetten. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we uw bedrijfspand controleren op 10 beveiligingspunten en een veiligheidsadvies uitbrengen. Dit advies wordt volledig aangepast aan uw bedrijf. Het is daarna aan u of en welke opties u afneemt. 

Elektronische beveiliging van uw bedrijfspand 

Camerabewaking is een vorm van elektronische beveiliging, maar het installeren van een alarmsysteem is vaak de eerste stap naar een beter bewaakt pand. De alarmsystemen met sensors en bewegingsdetectoren van Jaspers Networks & Security zijn direct gelinkt aan een meldkamer en detecteren ongewenste figuren tijdig. Zo krijgen de dieven zo min mogelijk de tijd om in te breken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van bedrijfsbeveiliging en -bewaking. Ook bieden we onderhoudscontracten aan voor verschillende systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *